Reunion F3 Bestari


ahad 27 jun 2010 merupakan detik yang agak bersejarah gak r sbb stelah sekian lama kami sume x berjumpa akhirnya hasrat hati tuk berjumpa semula dengan kawan2 sek termakbul jua.. weee... memang best... walaupun bape kerat je yang datangkan... x kisah r... janji happening..

janji kul 11 tp last2 sume da kul 11.30... pergh... sungguh x menepati masa...inilah orang melayu... lenkali wat jani omputih..kan senang.. xda la tertunggu2.. so, bla sume da ada kami pun merempit bersama2 ke jj ipoh...weee.. 1st tme nih meremnpit ngan kawan2... x penah2 ak wat..
sampai sana terus g makan.. kfc tme.. makan same2... then pas makan wat another xtiviti... nak bowl tp full lane la plak...cess... melepas. then dak2 laki nak men snuker... 1st tme tgk budak2 ni men snooker... x bad r... didiey, cayalah..hhaaha walaupun ko bru 1st tme men kan... ak malas nak men sebab memang x reti even penah men game 2...2 pn gatai2 nk rasa kan..

1 jam kat tempat bowling 2...then terus g karok.. amik medium room... budak2 ni karok tapi ak x...sbb MALAS...hee...sory korg.. soreku bukannya sedap mano pn... raja karok petang 2 adalah c fakhrul... boleh tahan gak sore ko...ni mesti sllu karok ni...

errmm...then amik keputusan balik sebab muvie da full... leh lak ujan tme otw g umah fazila.. sory fazila...kami ber4 tersadai lebih kurang 1 jam lebih kat tambun..klu x silap ak r.. lepak kat kedai mamak sementara tunggu ujan reda... tapi x reda2 gak.. redah je ujan sebab da dekat kul 6... ikut bercham... omg..leh lak kat situ banjir.. weh fakhrul, jalan yang ko bawak 2 memang mencabar...& tul2 menguji ketangkasan ak sebagai pemandu..(ayat cm ape je).. & 1st tme ak redah ujan then redah banjir.. hoho..pengalaman2...

btw...thx 2 didiey, fakhrul, faizal, nazrin, ain & bf, & ashraff sebab sudi kuar same2...next tme jumpa lagi...tapi xtau bla...& pada yang x dapat join kitorang last wik insyaallah next tme kita jumpa...
gonna mizz u all... 3 best is da best....


p/s : pic akn diupload kemudian...


2 org mengomel :):

Didiey Nadilla. said... Reply To This Comment

waa...happy dpt jumpa kamu .;) Nanti kite jumpa lagi kay wawa sayangg...

*btw, ni blog baru..Saya da follow kamu ;)

Laila Azwa said... Reply To This Comment

he,,,wc didiey...next tme kt wat reunion g...