Picnic bersama Blogger Perak Wilayah Tengah

 
Assalamualaikum. Yahoo! mood menaip dah sampai. Hari ni nak taip pasal aktiviti kami adik-beradik Blogger Perak. BP Wilayah Tengah (bak kata cikgu Aan). Plan secara tak sengaja oleh beliau pada hari Jumaat malam. Aan memang suka buat plan last minit macam ni. Tapi, last minit pun menjadi. Terer!
 
 
Maka, pada 20.10.2013 tepat jam 10 pagi berpikniklah kami di Taman Tasik Titiwangsa. Tempat yang sangat sesuai sebab dekat dengan rumah. Hehehe. Tq kerana memudahkan urusan pemergian dan pulangku. Walaupun hanya 7 orang aje yang datang piknik tapi suasana sangat meriah. Alhamdulillah. Ok, menu piknik kitorang adalah sandwhich, roti canai, keropok leko, lain-lain. Kenyang!
 
 
Hari tu paling best bila tengok si Aan ni terjun tasik. Kekononnya nak amik bola yang dah masuk dalam tasik tu. Bila dah masuk dalam tasik bukan main lagi taknak keluar. Kemain oit! Kata beliau "klu ada polis/pengawal bagitahu cepat-cepat". Bukan sekejap dia mandi dalam tasik tu tapi lama. Orang yang lalu lalang dekat situ semua pandang pelik. Haha. Slumber betoi mamat ni. Syiiok katanya.
 
 
 

Aktiviti phostoshoot tidak dilupakan. Gambar paling best yang dishoot pada hari itu adalah... taraaa!

 
 
 

Comel kan gambar kak hanie dan abang aim kat atas ni? Apsal sweet sangat gambar ni ha? Sila tengok gambar kami kat bawah ni pulak. Mohon cari "kecomelan" kat dalam gambar ni. HAHA!



Ok, sila describe sendiri pasal gambar kat bawah ni.



Ini gambar terakhir dari kami sebelum melantak laksa. Mengidam lepas tengok instagram kak Shida terus ajak bebudak ni makan laksa dekat situ. Nasib diorang layan aje kehendak adik diorang ni. Tq korang!


 
 
 
Sekian, terima kasih. Bye!


6 org mengomel :):

Safwan Seth said... Reply To This Comment

laila azwa, kamera 360sikit gambar aku tu, haha

Safwan Seth said... Reply To This Comment

ehh gambar aku ke?

haniekunie said... Reply To This Comment

Saya rasa saya baik maka saya komen. Sila hargai komen saya. Memang terbaik piknik ni. Acara low-cost yang patut dianjurkan selalu. Dan sihat. Bersukan lagi berpeluh2. Yang acara renang berirama tu yg special je yang boleh sertai.

Azwa said... Reply To This Comment

@Safwan Seth harap maaf. permintaan anda tidak dapat dilaksanakan. wakakka

Azwa said... Reply To This Comment

@Safwan Sethperasan! mana ada gambo ko ok. haha

Azwa said... Reply To This Comment

@haniekunie terima kasih atas komen yg cik hanie bagi tu. jasa anda saya kenang. yeah! acara renang berirama tu kita2 je yg blh join. ada sesape lagi yg nak join? ok, sila beratur di rumah aan utk dapatkan borang penyertaan. tawaran adalah sangat, sangat dan sangat terhad! ahaha