aku bengang.. aku benci.. aku tak suka.. grrrr

bengang

benda yang aku tak nak jadi lagi sekarang ni terjadi lagi.. adakah orang yang sama buat benda yang sama? mungkin ya mungkin tak.. siapa bagi benarkan kau buat semua ni ha?siapa?

wahai manusia yang berkenaan.. tolong stopkan segala apa yang engkau dah buat nih.. jangan nak susahkan kawan kau sendiri okeyh.. jangan nak tuduh tak tentu pasal & yang bukan pasal kawan kau.. tak pernah ke kau pikir perasaan orang tu bila kau caci-maki dia sedangkan dia tak tau apa-apa? mesti tak pernahkan!! mana mungkin kau pikir semua tu.. yang ada dalam hati kau sekarang ni cuma keseronokan? keseronokan apa kalau dah macam tuh!! macam zassss je perangai kau sekarang nih…

kau ingat wahai manusiaaaa oiii.. hari ini hari kau.. senang-senang aje kau boleh buat macam-macam… bila kau dah senang kau campak aku.. bila susah aku jugak yang kau carikan!!.. kau dengar pesanan IKHLAS aku nih.. esok-esok bila susah jangan datang cari aku lagi..jangan nak merayu-rayu dah minta jasa baik aku.. aku dah penat dengan semua nih!! ingat tuh!!!

wahai manusia.. selama ni aku tolong seikhlas hati aku tanpa minta sebarang balasan pun dari kau.. tapi apa yang aku dapat hari nih.. apa yang aku DAPAT??? sungguh aku menyesal dengan kebaikan yang aku dah taburkan dekat kau.. nampaknya sekarang nih ucapan terima kasih kau dulu semuanya dah tak bermakna lagi untuk aku.. semuanya hancurrr… kerana apa? kerana kau dah menghancurkannya.. ini segala ucapan terima kasih terakhir dari aku kepada kau :

  • thanxs sebab dah bertahun lamanya kita kenal since sekolah menengah lagi..
  • thanx sebab dah tuduh aku bukan-bukan sedangkan benda yang kau tuduh tu kau yang buat tapi kau lemparkan dekat aku..
  • thanx sebab dah bersusah-payah dengan aku selama ni.. mati-mati aku ingatkan kau kawan dunia akhirat tapii..
  • THANX SEBAB SUDI TADAH TELINGA DENGAR SETIAP MASALAH YANG AKU HADAPI..
  • thanx sebab atas segala-galanya…

sekarang nih aku dah tau kau siapa wahai manusiaa di sana…. cakaplah apa yang kau nak cakap.. burukkan apa yang kau nak burukkan pasal aku.. cerita apa yang kau nak cerita pada orang lain pasal aku.. fitnahlah apa yang kau nak fitnah pasal aku.. tapi ingat! segala perangai kau segala tingkah laku kau semuanya aku tau.. bukan benda kecik yang aku tau malah lebih besar dari itu pun aku tau.. INGAT!!

lastly… THANX FOR BEING MY FRIENDZZZ..

0 org mengomel :):