kerisauan melanda

salam bloggerz.. anda sihat? baguss.. jam sekarang ni dah pukul 4.24am tapi masih lagi tak boleh nak lelapkan mata.. walaweh, mata dah ngantuk siap menguap lagi tapi still tak boleh nak tido.. adoiyai pe kes pulak nih.. haizzz

kenapa aku tak tido lagi time nih? 1 je sebabnya.. teramat risaukan kawanku aka roomateku.. sampai pukul 3.30am tadi tak balik-balik lagi.. mane la budak nih pegi.. weh, aku risaukan kau tau x? dua-dua no habis kredit + dah tamat tempoh.. adoiyai time nih la takda kreditnya.. sabo je la.. masuk cimbclick ingat nak topup tapi tak boleh.. oh my God! 3x try topup tapi still tak boleh jugak.. nak sos topup 2 memang tak boleh la sebab baki kredit ada lagi rm4.. yosh.. dugaan betul pepagi nih.. masuk pulak fb cek-cek sape yang on9. kawan sume dah berada di alam mimpi.. nak mintak tolong sape pulak nih.. usha punya usha sekali nampak Cik Reena Tan kita..

actually, segan jugak nak mintak tolong dekat dia tapi ditebalkan muka aje la... heee.. terangkan segala-galanya pada kak rina.. fuhh nasib menyebelahiku.. beliau sudi menolong.. thanx a lot akak!! give u flying kisss… muahhh.. heee.. Smile

lastly, special dedicated for Cik Reena Tan :

cats

~ klik picture utk ke blog beliau.. prmote2!! ~

  • thanx a lot ye, kak.. kalau akak takda tadi tak tau nak buat macam mana dah... agaknya tunggu..tunggu..dan terus menunggu la kot dengan perasaan yang berdebar-debar.
  • sory la sebab dah ganggu akak dengan benda macam ni pepagi buta lagi..
  • thanx sebab sudi mendengar.. heee.. *sesi luahkan segala perasaan cuak*

p/s : nanti azwa gantikan balik ye.. tunggu!!

4 org mengomel :):

Cik Reena Tan said... Reply To This Comment

haha! takde pape la syg oii. kebetulan kedit akak ade lebih. fuhh. siap promote blog akak tu. mekasih la jugak. :)

Azwa said... Reply To This Comment

hehee..skali skala kak..bkn snang tau nak promote blog orang nih..

Ikan_Pari@@ said... Reply To This Comment

ler ngape tak mintak kat teman je kat fb tu.

Azwa said... Reply To This Comment

pari : mne ada kmu dkt fb daaa