pesta makan la weh!


ini kisah pasal ahad lepas. kemain lambat aku nak update pasal story nihkan. tapi tak pe. peduli apakan. blog sendiri. sendiri punya cerita. ok, selama 2 hari berturut-turut pegi kenduri kawin. sabtu pegi kenduri kawin abam reez Blogger Perak. Ahad lak pepagi lagi dah bertolak ke rawang untuk kenduri kawin kawan kakak. pergh, gomuk la den kalau tetiap minggu ada kenduri kawin. 

nak mencari tempat kenduri ni kemain susah. erk, jauh sebenarnya. nak cakap macam masuk dalam hutan. hakhak. time tuh dah pukul 1 lebih dan perut kemain lagi krukkk krukk. tak senonoh betul. tentang makanan? tak sedap! ini serius. eh, penat la cite panjang-panjang. layan je la gambo kat bawah ni.


~ yeah. 3 of us. muka selepas kenyang. bruppppp ~



ok, selesai makan-makan & sesi mem"fotogenik"kan diri segera caw cincau dari sana. bukan apa hari pun dah petang. lagipun nak buat macam-macam benda lepas tuh. amik barang dekat kajang then anta adik balik kolej dia. fuh, dari rawang ke kajang pun amik masa. siap semua.. its sate kajang time! saya suka saya suka. jemput sorang retis BP. diimport khas dari bangi.


 
 
~ betapa buruknya muka mereka. wakkakaka ~






~ aksi kurang comel dri apik.. ~


makan sembang makan sembang sampai kembung perut barulah pulang ke ipoh tercinta. eh, miz dis momment la.. lalalalaa. eh awak, thx a lot yaa.. jumpa next time..

sekian saje untuk kali ini. semoga berjumpa lagi di lain hari lain waktu lain minit & saat.daaa

10 org mengomel :):

linaaa jerrrr...... said... Reply To This Comment

amboi............dah bawak dah pkwe jumpa ahli adik bradik..bila lg choc nk declare..rapat2 dh bergmbor tuh

Ruzzezanie said... Reply To This Comment

pisyek??ehem..ehemmmm~~

*sumtin fishy here. okbai.

Azwa said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
Azwa said... Reply To This Comment

cik ros : grrr... apa ni apa ni..

kak ruzz : yup dialah retis bp yg tlh diimport khas..

Pisyek Kumar said... Reply To This Comment

ntah pape la ruzz, fishy takde, satey ada. :P

Azwa said... Reply To This Comment

sate weee.. nak lagi.. pasni sate cepor aje laa...

MeeRole said... Reply To This Comment

retisnye..haha..yg pkai bju putih tu muke mcm mat luthfi..haha

saya_arief said... Reply To This Comment

makan2 bestttt.
:)

Pisyek Kumar said... Reply To This Comment

@meerole: mat luthfi la sangat. =.=

Azwa said... Reply To This Comment

@pisyek : hahaha..eh, rsa mcm nk tau la spe mat luthfi 2 spe..nk tgk mkanya sejibik ke x..