Walimatulurus : Abam Reez dan Kak Uss

Buat julung kalinya inilah kali pertama aku join event Blogger Perak. Sebelum ni bukan taknak join tapi masa yang tak mengizinkan. ok, pertama sekali nak ucapkan selamat pengantin baru untuk abang reez & kak husna. semoga kalian berdua bahagia sampai ke akhir hayat. cepat-cepat dapatkan bpians junior ek. :). malam sebelum kejadian pujuk rayu kawanku Remi. Aku dok ajak kau join sekali sebab aku tau ko ni salah seorang famili blogger perakkan. cuma kau je yang shyshy meowmeow je nak join. pada hari kejadian pulak, sumpah aku malu gilakgilak sebab tak pernah jumpa bebudak ni semua. kecuali si akak ruzz & DM. tapi atas sebab keakraban dan kehappenian korang semua malu aku tuh sekejap je. korang memang gempak sesangat. ok, jejom tengok gambo yang sempat disnap.. layannn ye korang. bagi sesape yang tak sempat nak join, sila sentap habis-habisan ye. :)

~ comey je pengantin ni ~
~ pelamin yg simple tapi cantik ~
korang tengoklah macam-macam aksi yang kami buat masa sesi bergambar dengan pengantin. 


 

~ 1 2 3. tangkap! ~
~ sekuntum "BUNGA" di taman ~
~ gegadis BPians ~




aha, nak tengok tak scandal si abam padil nih. sila scroll sampai ke bawah.. tadaa. 

~ abam padil & kak ruzz. kemain rapat mereka berdua ni ye.. next nasi minyak pliz ~
~ abam padil & fiffy ~

~ abam padil & intan ~

~ abam padil & remi ~
~ abam padil & kak reena. ~

~ apekah. HAHAHA ~
cukup dengan scandal abam padil sekarang beralih pulak dengan scandal-scandal yang ada dalam BPians ni. 

bak kata abam kita sorang tuh "bagai pokok nyior dengan pokok semalu. rimbun je adib, tegap je qusya."

~ faiz & ain laa ~
~ abam rahim nganjing ke pe?hahaha ~
~ uiks qusya, jeles lak si adib tuh kang. hak3 ~

Lihat, betapa happeningnya BPians ni kan.. pasni pasti akan join setiap event yang dorang buat.. insyaallah. Ok guys, semoga berjumpa lagi di lain hari.. 

~ We're Family ~

p/s : thx 2 adik muna sebab post gambo ni semua.. 

8 org mengomel :):

Cik Reena Tan said... Reply To This Comment

oit oit.. Termasuk list scandal ke? Adehhhh
Pasni sila join laju2 yee. :)

Azwa said... Reply To This Comment

ahaha..jgn mrh kak.

NadNod said... Reply To This Comment

selamat pengantin baru kepada pasangan mempelai :D

adired89 said... Reply To This Comment

woii.. gua pun ade scandal rupanya,, baru gua tau.. hahaha..

Ruzzezanie said... Reply To This Comment

<---- dak ni skandal padil gak ke??? sobsobssss :'(

* pasni sila jgn segan silu nk join tahu! bawak akak ko tu sekali. tayah segan. BP ohsem! cuma kena keras sikit hati, sebab BP kuat membahan. :)

Azwa said... Reply To This Comment

@adib : hi papa adib..mama qusya shat?kah3

@kak ruzz : jiwa wa kental.lu toksah risau eh.. dia tuh memalu kucing sebanarnya..eh, pe kta akak yg ajk dia..peaceee

Pisyek Kumar said... Reply To This Comment

dalam banyak-banyak pic, memang pic CRT paling mantop. yang lain gagal!

:P

Azwa said... Reply To This Comment

@pisyek : mantop?hahaha..