Graduate Employability Management (GEMS) Programme

Asssalamualaikum.


Korang pernah dengar GEMS programme ni?


Dipendekkan cerita, semalam dapat call daripada pihak GEMS. Mereka mengatakan bahawa aku terpilih dan layak untuk menyertai program ni. Sebenarnya, haritu sesaje apply untuk join program ni. Tak sangka pulak terpilih. Tapi yang menjadi masalahnya sekarang ni, program ni dorang buat dekat Johor. Hotel Seri Malaysia, Mersing. Dan aku nak pergi. Tapi keadaan macam tak mengizinkan aku untuk join program ni. 

Elaun program ni lagi best daripada program GCAP yang kakak aku join. Senang cerita lagi masyuk, beb! Ok, aku tak kisah pasal elaun tu semua. Yang ada dalam akal fikiran sekarang ni adalah tentang pengalaman dan skill-skill yang aku akan dapat kalau aku join program ni. Huhuhu. 

Program ni akan bermula pada 9 Disember ni. Nak pergi! Nak pergi! huaaa. Doakan semoga aku dapat join program ni ye kengkawan. 

3 org mengomel :):

-✿Ayu✿- said... Reply To This Comment

wah...same la...dpt jgk... dpt kt mane?

Azwa said... Reply To This Comment

@-✿Ayu✿- x pergi yang ni. xda rezeki. heee. saya join program yang lain. :p

syita said... Reply To This Comment

Saya pun dapat jugak. Kat mersing 9 dec ni daftar. ;)