Blogger Perak - Mini Gath New Year 2013

Assalamualaikum.

lokasi : Aeon, Kinta City & Padang Polo
tarikh : 1 Jan 2013
masa : tak tentu masa. :P

Untuk pertama kalinya dapat join mini gath new year Blogger Perak. Yeay! Seronok tak terkata rasanya. Selalunya tengok je mereka-mereka ni bergath new year bagai. Snap gambar sana sini. Auch! Tapi tidak kali ini. #cewah

Eleh, poyo je kau azwa oit. Macam x pernah gath dengan diorang ni kan. Pernah! Tapi new year gath memang tak pernah. Sekali lagi, tak pernah. Sudah! jangan emosi bagai. Haa, kat bawah ni ada sedikit gambar kenangan kau dan aku kami bersama. Sumbangan ikhlas daripada Pakcu Sofi. Apa blog pakcu eh? Mai nak  skodeng blog kesayangan beliau itu. Btw, adik Muna sila jangan jeles ye. Kakak dan abang semua gembira bila berjumpa. Hikhik. >.<

Baiklah, perjumpaan kami dimulakan di meja makan foodcourt JJ. Sampai saja dekat sana, kelihatan mereka sedang menikmati lunch. Sempat mengepaw mee sizzling Kak Ruzz dan air Nisa. Sharing is caringkan. Kata we're famili. Sesi membuncitkan diri pun dah. Terus buat aktiviti mengempiskan semula perut dengan bowling. Yehaaa. I like this indoor games sebabnya kalau kita tengah stress memang akan anggap pin bowl tu masalah kita. Baling bola kekuat *kuat la sangat*. Kalau dapat strike memang pergh laa. Ok, merepek sudah. Keep on the track, please!

dari kiri : yana admiral, azwa, kakruzz
yana & kakruzz.
dengan abg padil cetcet
Lepas bowling, karaoke pulak! BPians memang gila karok la weh! Asal jumpa je karok. Asal karok je mesti muka-muka bebudak BP ni yang akan menghiasi bilik Prinz tu. Mesti abang-abang Prinz kenal muka retis kami semua ni kan. Pelanggan tetap woo! *ye la kot*

 

Penjelajahan kami diteruskan ke padang polo untuk bermain polo makan laksa dan cendol.     Bermacam benda yang kitorang bincangkan termasuklah gath new year yang akan datang pertengahan bulan Januari ni. Doakan semoga diri ini dapat join gath tersebut. Insyaallah. :P. Setiap perpisahan pasti akan meninggalkan memori daun pisangnya yang tersendiri. Nah, dengan itu kami snap gambar sebelum pulang ke pangkuan orang yang tersayang. Ayat! Bhahaha.

dari kiri : pakcu (KBU), amirul, abgreez, nisa, azwam kakruzz, ain & yana
the power of gegurl!
boboiboy!
Sekian sahaja untuk hari ini. Saya melaporkan dari dalam bilik warna pink. Peace yooo!

6 org mengomel :):

Pisyek Kumar said... Reply To This Comment

masih steady dgn admiral ke? hehehe. :P

Azwa said... Reply To This Comment

@Pisyek Kumarpergh ayat picek. xD

Nurfarizan said... Reply To This Comment

Azwam? Ok! Name baru le tu~~

Azwa said... Reply To This Comment

@Nurfarizanmana izan? eh x jumpa pun.

Pakcu Sofi said... Reply To This Comment

apa blog pakcu eh? hahaha

Azwa said... Reply To This Comment

@Pakcu Sofidah jumpa blog pakcu. yeay! haha