IBM Examination

Salam jumaat semua. Sudah bangunkah anda semua di pagi hari ini. Bangun! bangun! Mulakan pagi jumaat ini dengan sebuah senyuman yang indah dan ikhlas agar hari-hari anda terus diberkati oleh-Nya.


Kecuakan berlaku di pagi hari ni. Sebab apa adik oit hang cuak-cuak gini? Hari ni ada exam database 2 (db2) yang akan aku ambil bersama coursemate. Cuak ye. Tak ada perasaan pun ada. Entah la. Hati aku kosong. Kosong. Kosong  macam lirik lagu Najwa Latif tu. 

Apa-apa pun gudluck to my other coursemate minah, imp,amni dan kinah. Make IBM proud wif us! 

2 org mengomel :):

Pisyek Kumar said... Reply To This Comment

gila apo pagi2 dah update. :P

Azwa said... Reply To This Comment

@Pisyek Kumar bhaahha. sesaje bosan. amik mood pepagi buta. xD