Kementerian Pelancongan (KPL)

Semalam berjam-jam dekat bangunan admin. Fuhh, sumpah aku penat. Bukan penat sebab apa tapi penat beratur. Panjang la weh. Tak sukanya. Demi convo yang bakal menjelma ni redah aje la. Hey u. Jangan lupa datang tau. hikhik

Try baju konvo sekali nak ambik size s tapi dah habis. Tapi yang bestnya ada seorang pegawai ni tolong aku. Yeay. Patutlah dia asyik usha je kitorang masa try jubah tu. Dan paling kelakarnya size M yang aku dapat tu dah macam baju tido. Sampai ke kaki. Seiusly sangat besar. Dah la aku ni cenonet. Buruk buruk. FuhFuh! Nasib aku sangat baik. Beliau yang tolong adjust pengambilan jubah saiz s. Terima kasih Puan. *taktaw namanya*.

Ok, setel amik jubah, bayar gambar dan plague terus bergegas ke putrajaya. Dan semalam memang bernasib baik sebab Izan tak ada kelas sebelah petangnya. Kami terus ke Putrajaya. Lunch bersama orang kaya KPL, si Faiz. Eh, ada officemate dia sekali. Hi awak! haha.

Perut pun dah kenyang. Mari kempiskannya semula dengan membuat lawatan agung ke  KPL. Eh, ni first time tau masuk KPL ni. Terujanya! Ukiran bangunan KPL & KPT sangat cantik. Sorry takda gambar la. Jom terjah apa yang ada dalam KPL ni. Lukisan!

Love of Folk shoes
Eh, ada ke orang nak pakai kasut macam ni? Bila pikir balik macam tak logik je heels ada roda. Tapi senangkan. Malas nak kelutuk keletak, seret je kasut tu dengan roda. Senang!

 

Abaikan budak berkemeja tersebut. Sekarang usha betul-betul kat gambar ni. Hiasan apakah ini.

Jejari Kaki
  

Sape punya tiub tayar ni? 

 

Paling suka lukisan ni. Sangat kreatif! 

 

Faiz sebagai kaunter infomasi. hikhik. Sebelum pulang sempat lagi bergambar bersama mereka. Yeah!

 
 
 

Oit! Nampak sangat kau membongkokkan badan weh. Nganjing aku ke hape? hahaha. Ok, itu saja buat masa ini. Salam.

notakaki : next time belanja lagi ye. Redwork plizz.. >.<

2 org mengomel :):

Pisyek Kumar said... Reply To This Comment

eh tak ajakkkk~~ :P

Faiz dah lame ke keje kat KPL? Dulu bukan dia blaja EE ke?

Azwa said... Reply To This Comment

@Pisyek Kumar baru je keje. sebulan o 2 bulan. macamtu la. hee. btw picek. camno nak ngajak. awak tu keje. xD