Walimatulurus : Pasangan Jea & Azmir dan As & Fahmi


kawan-kawan dah kahwin. azwa, kau bila lagi? umur dah 22 tahun nih. itulah bunyinya setiap kali jumpa kengkawan sekolah. alahai kawanku, aku masih muda lagi. tak puas nak enjoy itu ini. nanti bila dah kahwin susah nak keluar hangout sesamakan.  :)

orite, memandangkan ramai kengkawan sekolah yang dah kahwin membuatkan aku pun rasa nak kahwin la... emak, nak kahwin boleh? semalam, masa tolong mak angkat tilam saje try tanya mak. mak kata dah ada calon ke?hak3. kan best kalau dah ada calon. masa tuh jugak cakap kat mak "DAH ADA!". 

apa-apa pun selamat pengantin baru untuk untuk kedua-dua kawanku : jea + azmir & as + fahmi..semoga korang bahagia sampai ke akhir hayat.. cepat2 dapat anak tau. heee


pengantin 1 : Jea & Azmir


  
  
      

pengantin 2 : As & Fahmi

  
          










4 org mengomel :):

Pisyek Kumar said... Reply To This Comment

mesti sedap kawen-kawen nih. xD

Azwa said... Reply To This Comment

hak2 pisyek.. mesti la best...tdo ada org tmnkan.. xD

Didiey Fadhilah Ramli said... Reply To This Comment

Aku sebenarnya murka sebab tak dapat copy gambo ramairamai kat pelamin has tu. Grrr

Azwa said... Reply To This Comment

ha?ye ke..ak nk sent kat emel xleh la...bsr sgt..ko ada amik kat fb ak x?