Blogger Perak : Iftar di Hotel Syuen

Assalamualaikum. First entry sempena bulan Ramadhan. Malas nak taip panjang. Yang pasti entri kali ni pun akan dipenuhi dengan gambar. Blogger Perak, lebleb u la! Baiklah, straight to the point, jumaat baru-baru ni (27/7) aku join iftar BPians. Beriftar la kami di Hotel Syuen. Kemain kau jah iftar kat Syuen. Sekali sekala kan. Secara ringkasnya ni adalah pertama kali aku join iftar dengan mereka. Memang happening habis. Tempat itu bagaikan kami yang punya. Seriusly, riuh sekampung bila yong yop ni bergabung. 


Tema kami pada hari kejadian adalah hitam putih. Tapi aku macam lari tema sikit. Jangan marah ye kakak adik abam. Yang penting wa pakai kaler putih & ada warna hitam sekali. Lu marah lu bukak puasa sekarang gak! ok, ramai gak yang datang. Dan ada yang sememangnya aku betul-betul tak kenal. 

Antara yang hadir malam tu :

 


Macam-macam gelagat diorang nih. Happening habis! Lihat saja wajah kegembiraan mereka selepas berbuka. 

teruja sebenarnya tengok si kak ruzz ni pakai jubah. ohsem!
   

Tak puas lagi nak mengumpat, kitorang sambung pulak dekat dataran. shrekkk.. Kena tangkap gambar dulu sebelum ke sana.

KSP diapit oleh 2 orang retis BP
 
 
weewitt. Nisa & pasangannya Amal
Nia & Nisa
fie siap amik no najwa woo. kemain kau ye fie
muka yg seakan-akan garang tapi sememangnya tak garang pun.  :)
Nak komen sikit pasal makanan kat hotel nih. Kak Ruzz n Nisa jangan marah ek. Korang tak salah apa-apa pun dalam bab nih. Yang salahnya chef tu. :) Cuma nak cakap 1 je la. Makanannya ok tapi tu la. Still banyak yang perlu pihak hotel especially chef yang memasak makanan ni perlu perbaiki. Bayangkan ek wa yang tergoda tengok air sarsi kemudiannya minum air tersebut terus gulpppppp.. Mak aih, airnya tawar. Wa tak suka tawar-tawar nih. I is like manis. Tambahkan manisan salam senyuman. #Eh memang tak ada kaitan langsungkan. Bab makanan pulak nasib baik ada udang tempura. My pebret tu! Makanan yang lain? Ok la. 

Ok kengkawan. sampai di sini saja dulu ek. Semoga berjumpa lagi pada event yang akan berlangsung kat rumah Kak Reena. Dan semoga aku dapat join event tersebut. Insyaallah. :)

16 org mengomel :):

Pisyek Kumar said... Reply To This Comment

boleh lagi ni, tambah satu petak letak muka aku jugak. hahaha :P

Amy Farhana said... Reply To This Comment

waa.. pic luu ade satu ketul jerrk? hahak

kbyee -.-

Azwa said... Reply To This Comment

@Pisyek Kumar kohkohkoh.

Ain said... Reply To This Comment

@Pisyek Kumar

boo picek! boooooooooooo

Cik Mimey (owner fida's story) said... Reply To This Comment

bestnya

Azwa said... Reply To This Comment

@Amy Farhanaada lgi tpi mls ak nk tempek gmbo ak bebanyak. :)

Azwa said... Reply To This Comment

@Ainhahaha..

Azwa said... Reply To This Comment

@Cik Mimey (owner fida's story)mmg best. BPians sgt ohsem!

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

hye.. besh!

tapi sygnya yui kena balik awal. =(

salam kenal sekali lg ya ^__^

Penyu said... Reply To This Comment

Nasib baik gambar gua banyak. Terima kasih

Bro Aim said... Reply To This Comment

gambar jer..heh..cer citer sedap ke tak..baru best

Azwa said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI2 la. x sempt nk kaco + bahan yui. heee

Azwa said... Reply To This Comment

@Penyumaunya x banyak.. bak kta muna "muna, meh tangkap gambo abam dengan .."

Azwa said... Reply To This Comment

@Bro Aimerr, baiklah abam. update skang gak.

Fyzal said... Reply To This Comment

sungguh frust tak dapat join blogger perak yg lain. maybe next time.

Azwa said... Reply To This Comment

@Fyzal ahad ni ada lagi iftar. dekat taiping. fyzal, sla refer kat page blogger perak ek..