Mini Gath Blogger Perak - 15 Jul 2012

Hi semua. Untuk pengetahuan korang, pada hari ahad lepas (15/7) aku join mini gath Blogger Perak. Kali kedua join BP tapi ni mini gath BP yang first aku join. Sebelum ni dah banyak kali try nak join tapi masa tak mengizinkan. Memandangkan sekarang ni dah jadi balik anak jati ipoh, so peluang yang ada ini terus aku amik even sekejap aje masa aku dengan mereka.


Bak kata abang long & kak long BP "korang ada mata, hidung, telinga, mulut, tak perlu nak malu-malu". Setuju sesangat dengan kenyataan otai-otai BP nih. Buat apa kita nak malu dengan orang sedangkan kita dah kenal dengan mereka even dalam dunia maya. Bila chat kemain mesranya tapi bila orang ajak pergi gath banyak sangat alasan. Kami semua manusia sama seperti anda yang buat kenyataan malu-malu bagai tuh. Ok, teremo sekejap. Sorry!

Seperti yang dipost oleh abang aim mini gath ni diadakan di Aeon Kinta City (JJ Ipoh). Dengan semangat yang berkobar-kobar bertolak lah aku dari rumah pukul 9.40 bersama kakak & kawan. Sampai aje kat fudcot memang tak ada seorang pun. Ohmai. Sepatutnya kena ada dekat fudcot pukul 10 am. 10 pagi ok. Tapi ramai yang datang lepas pukul 11 lebih sebab memasing ada hal. Ok, jangan marahkan sesiapa yang datang lambat. Wa tau lu orang ada hal. Tidak mengapa! Wa maafkan. Peace yo. 

Snap sana snap sini sementara nak tunggu BPians yang lain. Sila lihat wajah-wajah kegembiraan mereka ni. Layann...



Kami antara yang datang awal. :)

~ wif kak reena ~
~ DM & Syakir ~
~ Sinichi Yaya & Sepupu ~
~ kak reena, azwa & remi ~
"kami BP"
~ ayong & kak maya ~
Puas snap gambo bersama retis BP, bergegas pulang ke rumah untuk bersiap-siap pergi kenduri. Dengar cerita mereka-mereka ni makan dekat Restoran Ayam Penyet. Sedap tak? Wa jelly tahu tak sebab tak dapat join korang meeting.

      

Bak kata kak reena tentang gambar kat atas ni "tetiba rasa mcm reena jadi guru kelas".

 
Apa motif gambar ni sebenarnya ek? kak reena, sila terangkan!

ain : jangan la pandang ain centu. I malu tahu!
dm : tak perlu malu sebab abang tengok ain makin comel. :)
Ain, sila jangan marah dengan dialog di atas. Hahahaa. Lepas habis meeting terus sambung lagi enjoy. Welcome to Mydin Mall. Buat apa lagi kalau bukan karok. Yeah karok. Antara aktiviti yang mesti dilakukan oleh BPians. Setiap sorang kena sumbangkan 1 lagu. Berduet lah aku dengan remi. Nyanyikan lagu Jangan Menangis Sayang. Eh, ada yang tak pernah dengar lagu ni ke? 

Korang nak tengok tak sorang budak ni yang gila bergambo. Perkenalkan :

   

Korang sendiri nampakkan macam mana perangai si syakir nih. 


Pe ke halnya muka si Ain ni macam ni? Ain, wa x tahan tengok muka lu ceni. Tiap kali tengok gambo ni mesti wa gelak sakan. hahaha.

merpati 2 sejoli. #eh
 

Geng! korang tengok sendiri betapa curangnya si Zali dengan buah hatinya, Ain. Ain, mohon kick budak zali ni. Hahahaha.

abam reez ni boikot dorang ke hape?
 
 

We are 1 happy family. Love you, BPians. Bagi korang yang tak join gath ni mesti jeles sesangatkan. Huntungnya kami dan ruginya kamu yang tak join. Hakhak. Ok lah korang, ini saja untuk entry kali ni. Bpians sekalian semoga berjumpa lagi di gath yang akan datang. Oh, tak sabarnya! 

8 org mengomel :):

Bro Aim said... Reply To This Comment

*Gigit bibir* *Batuk* *Haiii* *Batuk* *Hai* *Batuk* *Lambai* *Mungcung mulut* *Gigit bibir*

Pisyek Kumar said... Reply To This Comment

oh, jeles nyeee~~~ :P

Amy Farhana said... Reply To This Comment

entry yg penuh dgn kegambaran!! nice moment! ;)

kindly visitmy blog yaa..

Thanks :D

hahak :p

Azwa said... Reply To This Comment

@Bro Aimabang sihat ke tak ni? haha

Azwa said... Reply To This Comment

@Pisyek Kumar hahaa. len kli sla dtg.

Azwa said... Reply To This Comment

@Amy Farhanahhaaa. tau xpe. tpi pic2 ni mcm prob la ak nk centerkan dia

LyNdA LyNn said... Reply To This Comment

nice to meet you all.. eh gambar I ada 1 je ? heheh :D

Azwa said... Reply To This Comment

@LyNdA LyNnhi lynn. hee, nk wat cmne. artu terpksa blik awl. kalau tak memang byk je gmbr..nice to meet u too