Blogku berwajah baru


Assalamualaikum. Hi semua. Pepagi ni mesti ada yang masih lagi buat peta kat bantal kan. Ala, awal lagi. Buat apa bangun pepagi sangat. Mengantuk lagi nih. Jangan Kacau. Ha, begitulah kata-kata orang yang malas bangun awal. 

 

Hey, kengkawan. Blogku dah berubah wajah la. Syok habis ni. Design ini telah direvamped oleh Adib. Thanx ye DibDibDib. Suka design ni. Design simple tapi pada pandangan mataku ia nampak menarik. Yang penting templatenya purple. Sememangnya purple & azwa memang tak dapat dipisahkan.

Ok, segala adib-beradik tak seibu sebapa nuffnang ni tak letak lagi. Coming soon. Yeah babeh! Itu saje tuk entry ni. Saja nak bagitau yang blog ni dah bertukar wajah. :)




pesanan penaja : abaikan followers box tuh. tak boleh view sebab guna intranet opis. 

10 org mengomel :):

adired89 said... Reply To This Comment

bapak r.. sempat lagi update blog kat opis ni.. hahahah ..
gua bagi tau bos lu tau la..

adired89 said... Reply To This Comment

perghh sempat lagi update blog.. kat opis lak tu..bagi tau bos lu tau la.. hahaha

Azwa said... Reply To This Comment

@adired89
hahhaa.. wa dah xda koje sgt2 nih. sume kje dah disiapkan awal2 g. bgitau la. wa tak tkut pn dibidbdib.. :)

Pisyek Kumar said... Reply To This Comment

adib kalu ye pun eksaited nak komen, tak payah la sampai 2 kali. :P

Azwa said... Reply To This Comment

@Pisyek Kumar
haha. tau xpe.

Adylia Qarissa said... Reply To This Comment

ada tak yang sudi buatkan header untuk dkna ?? ;p

adired89 said... Reply To This Comment

hhahaa gua tak pasan la terkomen lelebih lak..

@adylia Qarissa : kalo nk sila la contact sy.. :P

Azwa said... Reply To This Comment

@adired89
hahah.. xpe2. wa x kesah.

Amy Farhana said... Reply To This Comment

uyyo.. dh cantik belog nyerr.. haha ciss ehem2 tolong editkan yeww :p wakaka

Azwa said... Reply To This Comment

@Amy Farhana uiks semek.. spe plak yg ko mksdkan nih?