ohmai, blogku dihack!



aku kena hack? ya! memang dihack oleh someone yang secara tak sengaja atau sengaja. pepagi lagi dapat mesej daripada encik pisyek. beliau mengatakan bahawa blogku telah di hack. seriusly, memang terkejut beruk la *beruk pun boleh kawal cunnya*. thanx ye picek sebab inform pasal benda ni. kalau tak hari ni baru tau.

suruh kawan yang lain cek sekali. blog memang telah dihack! kemain sadis pepagi tuh. mana taknya blog kesayangan nih. masa tuh macam-macam yang aku pikir. apa akan jadi dengan blog. lepas ni kena buat blog baru ke? nak hack balik orang yang hack blog ni ke *aku tak la sekejam itu kan*. tapi tak apa la. aku halalkan saja apa yang dia buat. kemungkinan besar sesaje nak try main-main hack ni kot. ok, berfikiran positf. *padahal nak sedapkan hati*. huhu.


untuk orang berkenaan :

thanx ye rootrider2012 sebab dah berjaya hack blog saya ini. awak memang HEBAT! jasamu ku kenang sampai bila-bila.

6 org mengomel :):

LELAKI INI said... Reply To This Comment

huhu
sabo2!

Amy Farhana said... Reply To This Comment

choii siap ada pesanan penaja tuw .. kahkah .. takot pulok aku .. grr :p

Azwa said... Reply To This Comment

@lelaki ini : hee. xpe2. ye, bersabar itu wajib.

Azwa said... Reply To This Comment

remi : yg 2 mesti ada. haha. aku usha blogger yg bw blog ak ni. dia pn jd mcm aku.

Pisyek Kumar said... Reply To This Comment

aku demand rephrase balik ayat tu, sila letak nama aku dengan link skali. hahahahaha :P

Azwa said... Reply To This Comment

hahhaa.. baiklah en. picek. sdh rephrase bli.. xD