GA Nurul Yui Collection

Assalamualaikum.

Hai! Untuk pertama kalinya join giveaway sepanjang berblogging ni. Hai Yui! Kita join giveaway awak ni. 

sila klik pada banner 


So, macam mana nak join GA Nurul Yui Collection ni? Senang dan mudah sahaja. Korang just follow je apa yang Kakak Yui kita ni punya arahan. Syarat-syaratnya WAJIB yang harus korang patuhi adalah :



1. Buat satu entry tajuk "GA Nurul Yui Collection", letak banner & linkkan entry tersebut

2. Follow blog & like page Nurul Yui Collection
    

3. Beri link yang korang dah buat tu.


Tarikh tutup penyertaan :
24 April 2014


Jumlah pemenang :
1 orang x 1 set pisau kitchen king 6 pcs
2 orang x topup RM 5 ( Digi / Maxis / Celcom )


Cara pemilihan pemenang GA :
1 X top referal
2 x random org



Aha korang mesti ingat, syarat-syarat tu amatlah penting untuk korang patuhi. Kalau tidak secara automatik penyertaan korang tidak akan dikira dan tidak akan dimasukkan dalam list peserta.

3 org mengomel :):

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

tq sudi join wawa..

good luck naaa =)

Azwa said... Reply To This Comment

tq yui. :) hee. support kengkawan. mo prob. :)

Budu Bilis said... Reply To This Comment

Singgah melawat dari G,A yang sama. Salam kenal n gd luck http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/04/ga-nurul-yui-collection.html